Auro Domus Nekretnine jedina je agencija za posredovanje nekretninama prisutna u čitavoj Hrvatskoj. Izgrađeni na tradiciji agencije Dessardo Nekretnine, na tržištu smo prisutni od 2005. godine i zaslužni za uspješno povezivanje velikog broja kupaca i prodavatelja. Aktivni smo u svim segmentima tržišta nekretnina – uz kuće i stanove za prodaju, naša ponuda sadrži građevinska zemljišta i poslovne prostore, ali i široku lepezu stambenih i poslovnih prostora za najam.

Uz dugogodišnje iskustvo, znanje i profesionalan pristup, na tržište donosimo i apsolutnu pravnu sigurnost za sve naše klijente uz temeljitu provjeru vlasničke dokumentacije, napredne tehnike analize kojima osiguravamo najadekvatnije ponude za kupce i optimalne uvjete za prodavatelje te vlastitu nepristranu procjenu vrijednosti nekretnina koja osigurava zadovoljstvo za sve uključene strane.

Ponosni smo na našu misiju pronalaska željenih nekretnina u najkraćem mogućem roku, jer naša aktivnost ne svodi se na kupnju i prodaju stanova i kuća, već ostvarenja želja naših klijenata i stvaranje idealnog doma prema njihovim potrebama. To je moguće jer za nas ne postoje veliki i mali klijenti, već svima jamčimo maksimalnu posvećenost do najsitnijeg detalja, uvjereni da znamo i možemo zadovoljiti sve potrebe prodavatelja i kupaca.

Uz tim stručnih agenata, specijaliziranih za stručne savjete i personalizirani pristup svakom pojedincu, našu profesionalnu podršku čini i pravna služba koja omogućuje rješavanje svih administrativnih barijera i nudi iskustvo u borbi s „papirologijom“, marketinški stručnjaci koji će osigurati adekvatnu prezentaciju i promociju svih nekretnina u našoj ponudi te brz pronalazak zainteresiranih kupaca, kao i prateće uslužne službe koje su na raspolaganju našim klijentima od jutarnjih do večernjih sati.

Obratite nam se s povjerenjem i prenesite nam svoje želje – zajedničkim snagama možemo pronaći rješenje krojeno baš po Vašoj mjeri!


Azimut - real estate agency d.o.o. Vjekoslava Spinčića 3/2, HR-51410 Opatija, Hrvatska
telefon 051.585.350 • nekretnine@aurodomus.com • http://nekretnine.aurodomus.hr
OIB: 11794324637 • IBAN: HR44 2402 0061 1008 7929 9 • Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka
Upisano kod Trgovačkog suda u Rijeci, MBS 4932781.
Temeljni kapital 21.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.
Članovi uprave Luka Dessardo.

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.